Mina utställningar

Kattens Dag, Örebro 3/12-17

Jag hade med Hököjdens Goldeen denna dag till Örebro. Hon skötte sej exemplariskt och fick sådan fin bedömning av domare, Malin Sundqvist; "tjej med utsrålning". Hon slutade som EX1, NOM och  totalsegrare i kat 2 vuxna! Resultatlista, KM2017
 

Klubbmästerskap, Sällskapet Sibirisk Katt, 29/10-17

Dina gjorde mej sällskap till Nyköping för KM. Här var  det Åsa Carnbrand som hade äran att göra min bedömning. Fick ett hjärta med utlåtandet "super temperament". Hon blev EX1. Resultatlista
 

Utställningplaner 2018

 
20-21/1 NERK, Örebro. Hela Ossiankullen kommer tillsammans med mamma Luna, storasyster Goldeen samt ppap Ossian, följt av ett gäng supportrar!
10-11/2 Stockholms Kattklubb, Sollentuna, Luna och Goldeen.
30/3-1/4 Scanidinaviam Winner Show, Göteborg
14-15/4, Dalälvskatten, Borlänge
5-6/5, ALFAkatten, Upplands-Väsby
1-2/9, MellanSvenska Kattklubben, Eskilstuna
27-28/10, FiFe World Show, Tammerfors, Finland
 

NERK, Örebro 3-4/6 2017

Under helgen som precis passerat, ställdes Hökhöjdens Goldeen och Luna ut i Örebro på NERK`s utställning. En utställning som arrangerades av PROFFS! Ordning och reda, löning på fredag ;)  Kan summera helgen enkelt... SUCCÉ!! Luna tog sitt 3e CAC på lördagenoch kunde därefter titulera sej som Champion, för att på söndagen ta sitt första CACIB, det första på resan mot Internationell Champion. Hon träffades sin blivande dejt, vackre CH SE Catsiblis OxAna Ossian, där parning kommer att ske under juli månad om allt går som planerat.
 
Dina gick så otroligt bra båda dagarna; lördagen EX1, BIV, NOM, utslagen i panelen av en neva, samt under söndagen bli EX 1 och BIV.
 
 

 

 

SNRF- Sveriges Nya Raskattförening, Upplands-Väsby 13-14/5-2017

Luna och Dina ställdes i dagarna 2 med fina resultat. Dina gick till panel båda dagarna och fick ett par röster :) samt tog då även 2 CAC. Luna tog CAC båda dagarna. Upplever dagarna lite ostrukturerade men har träffat nya fina kattmänniskor. Nöjd, sammanfattar jag helgen kort och gott :D
 
 

 

Sollentuna, Stockholms Kattklubb 11-12/3 2017

Denna helgen gjorde Hökhöjdens Goldeen, Dina utställninhsdebut. Vi åkte dit med förhoppning om att Luna skulle få sitt 3e CAC och därmed sin Champion-titel... men så blev det inte. Hon blev EX2 båda dagarna, lite snopet, men Dina däremot chockerade oss verkligen genom att bli NOM, med 1 röst i panelen på lördagen och BIV på söndagen! Jag kan fortfarande inte tro att det är sant! Min fina Dina. Domare Magdalena Kudra och Annette Sjödin.

 

NERK 21-22/1-2017

Det gick superbra på NERKS 50 års jubileum!! Luna fick utmärkta bedömningar och blev EX1 båda dagarna och då även 2 st CAC. Är så stolt över min vackra hona. Hon blev bedömd av Robert Lubranov under lördagen och Mirek Skotarcyk och båda tyckte att hon har stor potential!

 

 

Kommande utställningar

Utställningen på Kattens Dag gav mersmak. Nu är vi anmälda till NERKS 50 års jubileum i slutet av januari samt  Stockholms kattklubbs utställning i Sollentuna i mars.

 

Fortsättning NERK klubbmästerskap 161127

Hökhöjdens Luna fick fina vitsord av domare Irené Eek Magnusson på utställningen! Då det var klubbmästerskap, delades inga certifikat ut, men det gör inte!

 

NERK klubbmästerskap

161127 är det dags för klubbmästerskap i Hund och Kattspecialistens lokaler på Elementvägen 12 i Örebro. Jag kommer att ställa ut Luna denna gång. Håller nu alla tummar och tår att jag får vara frisk så vi kommer iväg :)

 

Planerade utställningar

Jag hade planerat att åka på 2 stycken utställningar i september. Eskilstuna den 3:e och Göteborg 17-18:e. Tyvärr sprack de planerna pga min hälsa. Jag fick lämna återbud till båda utställningarna. Får ta nya tag när Lolas 2:a kull kommit, Örebro i januari.

 

Min resa, första utställningen 160703

Söndagen den 3 Juli 2016 ska Hökhöjdens Scilla och Luna göra utställningsdebut i Värmlands kattklubbs regi. Inbjudan finner du här. Förberedelserna är många!! Trodde nog inte att det var så mycket (roligt) förarbete. Inte bara det med kloklippning och tvagning, utan burskynke skulle fixas, anpassad kattlåda, matskålar mm skulle inhandlas. Samt att jag har läst på allt som jag kommit över i ämnet för att inte verka helt rudis utställnningdagen. Troligen kommer jag nog att göra 1000 felm ändå, men hoppas att mina kära medtävlare samt personalen på plats kan svara på mina nybörjarfrågor ;)

Proceduren började med burksynket... hur skulle det se ut, vilket tyg, vilken kvalitet? Frågorna var många och jag tackar internet för all info som finns att läsa. Har nu sytt ett till mina 2 pälsklingar och det ska bli så roligt att hänga upp det på söndag. 

 

Utställning Forshaga 160702

Utställningen i Forshaga gick över förväntan! Båda mina tjejer Luna (EX3) och Scilla (EX2) fick bedömningen Exellent genomgående av domare Annika Berner. Så stolt matte! De ställdes ut i klass 12 , som ungdjur och fick därför inget cert denna gång. Men detta gav mersmak och vi ska iväg i september till Eskilstuna och Göteborg. Då är tjejerna lite äldre och hoppas då få vårt första cert.

Hökhöjdens Scilla Ex2

 

Hökhöjdens Luna Ex3